Konstföreningen vid public servicebolagen

Nästa aktivitet:  (Fler evenemang hittar du längre ned)

-----------------
DAGS FÖR 2018 års KONSTLOTTERI

Föreningen stora Konstlotteri är måndag den 21 maj, kl 17.00.
Studio 4 - Radiohuset.

(Detta gäller endast dig som är medlem i Konstföreningen och har betalt medlemsavgiften före den 30 mars 2018)

LOTTERI:
Den 21 maj, 17.00 – 18.00  i studio 4, Radiohusets entré, är det dags för årets lotteri där 30 originalverk ska få nya ägare.
Vi drar bland medlemmar som betalt årets avgift, och gjort det innan 30 mars.

Vi hoppas du kommer, men kan du inte närvara mejlar vi ut vinnarlistan efter dragning. Som en morot håller vi också en utlottning bland er som kommer, en extra vinstchans.

Konsten finns upphängd i korridoren bakom entrén från måndag den 21 maj fram till torsdag den 24 maj.

Alla är välkomna att komma och titta under de dagar den hänger där.

Behöver du bli insläppt, måste du kontakta någon på insidan som kan möte dig och hålla dig sällskap. Inskrivning sker i vakten.

UTHÄMTNING:

Den 24 maj, 17.00, kommer du som blivit dragen för att plocka ut din tavla. Kan du inte själv komma då, skickar du någon med fullmakt för att välja en tavla.
Uthämtningen sker i turordning efter ordningen i lotteridragningen.

Är du tidigare anställd behöver du meddela någon på insidan så du kan bli insläppt.

Ola Gäverth, ordförande Konstföreningen

x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x

Detta har vi gjort tidigare under 2018

31 januari kl 17.00 - Årsmöte, studio 4, Radiohuset.

Den moderna kvinnan på Millesgården
22 februari 2018, kl 17.00

Vårsalongen - Liljevalchs konsthall, Djurgården
13 mars 2018, kl 17.00

---------

FFF - Fria Fotografers Filial - Kulturhuset-Stadsteatern i Stockholm
100 fotografer, proffs och amatörer, ställer ut i en slags fotografisk vårsalong.
Måndag den 26 mars 2018 - eftermiddagen.

-----------

Sigrid Hjertén - En mästerlig kolerist, visas på Waldermarsudde
Den 12 april, 2018, kl 17.00.

---------------