Vox Media

Äntligen höst, så vi får sjunga!

Vi repeterar i höst på tisdagar, 17.30-20.05, vår dirigent är Henry Turu och vi välkomnar sångare i alla stämmor!
Vi har öppna rep i början på terminen då du kan komma och lyssna eller sjunga med. Vi har ingen provsjungning, men Henry vill gärna lyssna till dig för att veta i vilken stämma du passar...

Vår repertoar är blandad, vi sjunger i stämmor och efter noter, men notläsning är inget krav.

Vi planerar kvällskonsert i v 46-47 och traditionell jullunchkonsert i Radiohuset 11 december!

Välkommen till studio 2!

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidigare begivenheter:

Nu börjar vårterminen...
och vi tar gärna emot nya sångare!  Kom på öppen repetition, var med och sjung eller sitt och lyssna!
22 och 29 januari och 5 februari, 17.30-20.00 studio 2 i RH.

Det är ett utmärkt tillfälle för dig som arbetar i någon anställningsform inom public service att ansluta till personalkören. Vi har ingen provsjungning, tidigare körvana inget krav, alla är välkomna. Vi repeterar måndagar kl 17.30-20.15, oftast i Radiokörens studio 2.
Repertoaren är blandad, vi är drygt 30 och brukar hinna med en större kvällskonsert som den i Norska kyrkan och en traditionell lunchkonsert vår och i juletid i Radiohuset.

Vi sjunger in julen 11 december!

Lunchkonsert med julens bästa sånger bjuder vi in till i studio 2!
Vi har vaskat fram några av de käraste julsångerna ur Vox Media-repertoaren och hoppas du vill vara med och dela den dryga halvtimmen vi sjunger: Jul, jul...

Julkonsert i studio 2  11 december kl 12 - Välkommen!

 

Nu börjar vi med julrepertoaren...

Lunchkonserten 1 november var härlig och ovanligt stor publik i studio 2!
Men till nästa rep (6/11 kl 17.30) plockar vi fram julrepertoaren och det är ett bra tillfälle för dig som vill ansluta till kören att hoppa på!

Julkonsert i studio 2  11 december kl 12 - Välkommen!

Vox Medias nya liv...

Höstterminen har börjat och vi siktar på vår lunchkonsert 1 november!
Repertoaren blir lite svängigare och vi jobbar lite mer lättsamt med gamla jazzstandarder och stilla kärlekssånger.

ÅRSMÖTET

avklarat, styrelse vald 20/2.  

Vox Media nystartar med ny dirigent

På måndag 13 februari kör kören igång med vår nya dirigent, Jeanette Lindh som vi gläder oss mycket att få som efterträdare till Daniel. Hon övertygade oss med sångglädje, peppande energi och kunnighet vid provdirigeringen.
Det är ett utmärkt tillfälle för dig som arbetar i någon anställningsform inom public service att ansluta till personalkören. Vi har ingen provsjungning, tidigare körvana inget krav, alla är välkomna. Vi repeterar måndagar kl 17.30-20.15, för det mesta i Radiokörens studio 2.
Repertoaren är blandad, vi är drygt 30 och brukar hinna med en större kvällskonsert som den i Norska kyrkan och en traditionell lunchkonsert vår och i juletid i Radiohuset.

 

Välkommen att sjunga med Vox Media!

 

Härlig avskedskonsert - och nu startar vi på nytt!

Avskedskonsert VOXmedia dirigent

De åtta åren med Daniel Ralphsson som dirigent avslutades 26/1 med en succéartad konsert i Norska kyrkan på Söder.
Den första delen bestod av Shakespearetexter i moderna tonsättningar och efter pausen sjöng vi Vox Medias framröstade favoriter från de åtta åren med Daniel. Konserten var en utmaning med många nya stycken i Shakespearedelen, men det var oerhört roligt att sjunga, i tidstypiska kläder från Shakespeares tid.

Nu rekryterar vi ny dirigent, vi har provdirigering med kandidaterna 30/1 och 6/2 och hoppas komma igång att sjunga med nya dirigenten kanske redan 13/2, eller så snart det går.

Det är ett utmärkt tillfälle för dig som arbetar i någon anställningsform inom public service att ansluta till personalkören - vi kommer att sätta upp affischer och meddela om öppna repetitioner så fort vi har datum! Vi har ingen provsjungning, tidigare körvana inget krav, alla är välkomna. Vi repeterar måndagar kl 17.30-20.15, för det mesta i Radiokörens studio 2.
Repertoaren är blandad, vi är drygt 30 och brukar hinna med en större kvällskonsert som den i Norska kyrkan och en traditionell lunchkonsert vår och i juletid i Radiohuset.